ΑΡΧΙΚΗ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγα λόγια γιά εμάς

Η εταιρεία μας έχει 40 χρόνια παρουσία στο χώρο της τροφοδοσίας φρούτων και λαχανικών. Είναι πιστοποιημένη με ISO 22000:2005. Στο πελατολόγιό μας συμπεριλαμβάνονται μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις εστιατορίων, ξενοδοχείων, catering και είναι γεγονός ότι σήμερα έχουμε καταξιωθεί ως μόνιμος συνεργάτης τους, χάρη στις αξιόπιστες παροχές και στην ιδανική σχέση κόστους και ποιότητας που παρέχουμε.

Έχουμε τη δυνατότητα να σας εφοδιάσουμε με  οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε (στη διάθεσή σας λίστες των προϊόντων μας και τιμοκατάλογος εβδομάδας).

Το δίκτυο διανομών μας σας προσφέρει δυνατότητα εξυπηρέτησης σχεδόν όλο το 24ωρο.

Με γνώμονα το αμοιβαίο συμφέρον και λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες των καιρών πιστεύουμε ότι προσφέροντάς σας τις υπηρεσίες μας μπορούμε να είμαστε πολύ χρήσιμοι στην επιχείρησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

 

Με εκτίμηση

Λίνα Πηλιάτη

Μεταφορές

Οι αποστολες γινονται καθημερινα  καθ όλη την διαρκεια της ημερας και της νυχτας, με τον ιδιόκτητο στόλο των κλειστών φορτηγών μας, συμφωνα όλα με τις συνθηκες  σωστής συσκευασίας και θερμοκρασίας, ετσι ώστε να επιτυγχανεται η αριστη ποιοτητα των προιοντων κατά την παραδοση στο χωρο σας.

Πιστοποιήσεις

Πιστοποίηση καταλληλότητας εμπορευμάτων κατά HACCP. Σταθερές τιμές στα προϊόντα παραγωγής της καθώς και σταθερή ποιότητα, καθ`όλη τη διάρκεια του έτους. Εβδομαδιαία ενημέρωση τιμών. Ελαστικοτητα και δυνατοτητα προσαρμογης

του προγραμματος  τροφοδοσίας με σκοπο την καλυψη  των συνολικων ανάγκων του πελάτη. Τροφοδοσία 6 ημέρες την εβδομάδα,24 ωρες την ημερα.

Σ. ΠΗΛΙΑΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ

ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΚΕ

Κ.Α.Α. ΡΕΝΤΗΣ - Δ 32-34

 

210 4833012

210 4830078

 

210 4833635

 

piliatismlina@hotmail.com

 

piliatitrofodosies